Projecto DiversaCat de Amics de la Unesco Barcelona

Este documental fue realizado dentro del Projecto DiversaCat de Amics de la Unesco Barcelona. Se trata de realizar documentales por parte de alumnos de secundaria acerca de la diversidad cultural. Immigrant fue realizado por alumnos de primero del Institut Pablo Ruíz Picasso de Torre Baró.

lunes, 3 de febrero de 2014

Inici de les Cases d'Oficis 2013 -2014

Comencen les cases d'oficis per a joves, el que vol dir la possibilitat d'un contracte d'un any de formació i treball per a joves de 16 a 24 anys. De totes les especialitats que es fan, la de EFICIÈNCIA ENERGÈTICA es farà al barri de Ciutat Meridiana, als locals del ALF (Ateneu Local de Fabricació--FABLAB--) i encara QUEDEN PLACES LLIURES. Teòricament el període d'inscripció acabava avui però s'ha ampliat fins el 6 de febrer, sembla ser que la nostra OTG SOC no ha trobat  joves de la zona que compleixin els requisits, probablement perquè els nostres joves amb graduat d'ESO o batxillerat no tenen l'hàbit d'apuntar-se com a DEMANDANTS d'OCUPACIÓ NO OCUPAT a l'OTG SOC (antes INEM).

REQUISITS IMPRESCINDIBLES:
Edat entre 16 i 24 anys (preferentment majors de 18 anys a l’inici de la segona fase)
No superar els 24 anys abans el dia l'1de juliol de 2014
Inscrit a l’OTG com a Demandant d’Ocupació No Ocupat
No haver tingut un contracte de formació igual o superior a 540 dies (1,5 any)
Permís de treball vigent, sense limitació d’àmbit geogràfic o sector d’activitat
Nivell formatiu de graduat en ESO, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà o equivalent
Coneixement de les llengües catalana i castellana
 
Si coneixeu algun jove que podria estar interessada/t és el moment que corri a apuntar-se a l'OTG com a DONO  i  manifesti el seu interès en la convocatòria , i que passi també, si pot,  per l'oficina de Treball als barris de Barcelona Activa al casal de barri de Torre Baró.

No hay comentarios:

Publicar un comentario