Projecto DiversaCat de Amics de la Unesco Barcelona

Este documental fue realizado dentro del Projecto DiversaCat de Amics de la Unesco Barcelona. Se trata de realizar documentales por parte de alumnos de secundaria acerca de la diversidad cultural. Immigrant fue realizado por alumnos de primero del Institut Pablo Ruíz Picasso de Torre Baró.

viernes, 10 de diciembre de 2010

Bienvenidos al blog del A.M.P.A IES PICASSO

Este blog ha sido creado con el fin de manteneros informados de lo que ocurre en nuestra escuela.

Desde aquí os invitamos a colaborar con nosostros con vuestros comentarios, preocupaciones y sugerencias.

Os recordamos que podeis contactar con nosotros a través del correo electrónico ampapicasso.bcn@gmail.com o si quereis hacerlo en persona estamos dos jueves al mes en la escuela de 17.30h a 18.30H. Después de fiestas os indicaremos las fechas concretas.

Esperamos que este blog sirva para que los padres de alumnos del IES PICASSO, podamos conseguir mejorar nuestra escuela.


Un saludo a todos

2 comentarios:

  1. Benvinguts i benvingudes al món cibernètic. Desitjo que aquest sigui un espai interessant; visitat i utilitzat per tots/es aquells/es que volen fer una mica millor el nostre institut.Estem connectats. Ja teniu el vostre racó a la revista i ja he afegit el vostre link.
    També us passo la pàgina facebook de les activitats del Picasso .
    http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100001882419814
    i la pàgina de l'institut
    http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=136382140195

    ResponderEliminar
  2. Hola! Vaig tenir la sort de ser professora de català el curs passat al Picasso. I ara veig que heu fet aquest blog, a més de penjar el documental que vam fer amb els alumnes de 1A. Felicitats per la feina, el Picasso és un centre ple de possibilitats educatives. Un record per tots els companys/yes i sobretot pels/per les alumnes.

    ResponderEliminar